top of page

ZO ZIT U ER SNEL WARMPJES BIJ!

Hoogwaardig isolerend glas

Glaswerken Wintermans uit het Antwerpse Herentals (voordien in Herenthout en Nijlen) verzorgt vakwerk in buitenbeglazing voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Woning of appartement, als u voor dubbel of drievoudig hoogrendementsglas kiest, wordt u nog beloond met een premie van de netwerkbeheerder ook! Deze HR++-beglazing heeft een hoge isolatiewaarde en zorgt ook voor een flinke besparing op uw energiefactuur.

 

We vervangen ook ruiten in Velux-dakramen en plaatsen verder zonwerend, geluidswerend, brandwerend, gelaagd en/of gehard veiligheidsglas. Ook het buitenschrijnwerk krijgt alle aandacht als u een beroep op ons doet. Zo plaatsen we glas in niet-zelfdragende profielen voor houten constructies.

hoogwaardig isolerend glas Glaswerken Wintermans Herentals actief in Kempen

We staan bekend als dé glasleverancier voor de bouw. We kunnen dan ook vele referenties voorleggen in de Kempen, Antwerpen, Leuven, Herentals, Lier ...

Welke opdracht u ook heeft voor onze toegewijde medewerkers, bij Glaswerken Wintermans werkt u altijd met een en hetzelfde aanspreekpunt!

VOOR INLICHTINGEN OF OM VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN, NEEM ZEKER CONTACT OP MET GLASWERKEN WINTERMANS!

bottom of page