Zo zit u er snel warmpjes bij!

Neem snel contact op!

Hoogwaardig isolerend glas

Glaswerken Wintermans uit het Antwerpse Herenthout verzorgt vakwerk in buitenbeglazing voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Woning of appartement, als u voor dubbel of drievoudig hoogrendementsglas kiest, wordt u nog beloond met een premie van de netwerkbeheerder ook! Deze HR++-beglazing heeft een hoge isolatiewaarde en zorgt ook voor een flinke besparing op uw energiefactuur.


We vervangen ook ruiten in Velux-dakramen en plaatsen verder zonwerend, geluidswerend, brandwerend, gelaagd en/of gehard veiligheidsglas. Ook het buitenschrijnwerk krijgt alle aandacht als u een beroep op ons doet. Zo plaatsen we glas in niet-zelfdragende profielen voor houten constructies.

We staan bekend als dé glasleverancier voor de bouw. We kunnen dan ook vele referenties voorleggen in de Kempen, Antwerpen, Leuven, Herentals, Lier ...

Welke opdracht u ook heeft voor onze toegewijde medewerkers, bij Glaswerken Wintermans werkt u altijd met een en hetzelfde aanspreekpunt!Voor inlichtingen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen, neem zeker contact op met Glaswerken Wintermans!